DA
28. maj 2024

Ny chef for SME i EIFO

image Foto: Signe Thustrup-Kreiner er ny chef for SME i EIFO. Foto: Pernille Ringsing.
EIFO henter ny chef for SME-området fra Sund&Bælt Holding. Hun har erfaring fra den finansielle sektor. Også ny CFO er på plads i organisationen.

Det bliver den Cand.polit.-uddannede Signe Thustrup-Kreiner, der skal stå i spidsen for EIFOs SME-område som ny Chief Commercial Officer. Dermed bliver den tidligere CFO i Sund&Bælt Holding også en del af EIFOs koncernledelse.

Signe Thustrup-Kreiner kommer fra en ledende stilling i Sund & Bælt Holding, hvor hun har haft ansvaret for bl.a. finance, treasury og øvrige support-funktioner.

”Signe har en solid erfaring fra den finansielle sektor og har bl.a. arbejdet i Arbejdernes Landsbank og i Danske Bank. Samtidig har hun erfaring med at arbejde i både komplekse organisationer og offentlige myndigheder, og hun har derfor en god forståelse for den politiske kontekst, EIFO arbejder i. Signe har desuden god erfaring med bestyrelsesarbejde, hvilket giver en stærk baggrund i forhold til at bringe EIFO og SME de næste vigtige skridt fremad, og vi glæder os til at byde hende velkommen til efteråret,” siger CEO i EIFO, Peder Lundquist.

Glæder sig til at udvikle SME-området

Signe Thustrup-Kreiner har store forventninger til sin nye stilling.

”Jeg glæder mig meget til at lede og udvikle SME-området i EIFO og til at være med til at arbejde for, at danske virksomheder kan nå længst muligt både nationalt og internationalt. At være med på holdet hos EIFO, der har fokus på alt dét, der gør en forskel, bliver ikke bare spændende, men også meget vedkommende,” siger Signe Thustrup-Kreiner.

Hun har både været vicedirektør, Chief Risk Officer og bestyrelsesmedlem i finansverdenen, og det ser hun frem til at kunne bruge i den nye stilling.

Signe Thustrup-Kreiner tiltræder i EIFO 1. november 2024. Hun er gift, bor i Virum og har to voksne børn.

Også den ledige stilling som CFO er blevet besat. Her forventer EIFO at kunne annoncere mere længere hen på sommeren. Vedkommende bliver også her en del af koncernledelsen.

”Med de to nye, kvindelige direktører er koncernledelsen i EIFO på plads. Vi får to bragende dygtige profiler ombord, som både fagligt og ledelsesmæssigt vil bidrage til EIFOs virke. Jeg ser frem til at byde dem begge to velkommen”, siger Peder Lundquist.